Groeien met Oculus als Office Manager!

Graphic logo Oculus.jpg

Top dat jij hier even komt kijken! Oculus Technologies heeft een state-of-the-art gast infotainment systeem ontwikkeld waardoor de ultieme ‘yachting experience’ wordt vergroot. Dit product is uitgegroeid tot een sterk en internationaal merk dat in de wereld van de superjachten haar gelijke niet kent. Onlangs is er begonnen met het ontwikkelen van producten met eenzelfde DNA voor de vliegtuig- en cruise industrie.

Oculus Technologies (Amsterdam) groeit en is continue in ontwikkeling om aan te sluiten bij de behoeftes van haar doelgroep. In goed contact met onze partners en cliënten werken wij aan unieke proposities/producten die van waarde zijn voor alle stakeholders. Wil jij onderdeel van ons team worden en meewerken aan deze unieke producten? Wij zoeken iemand die mee wilt groeien. Ambitieus als wij zijn geven we dagelijks alles wat in ons zit om het maximale resultaat voor onze klanten te realiseren. De Office Manager die wij zoeken voelt zich bij ons als een vis in het water!

Zijn jouw ambities zo groot dat jouw omgeving je soms voor gek verklaart en krijg jij energie van een jong en gedreven team? Heb jij affiniteit met techniek en voel jij er veel voor om werkzaam te zijn in de wereld van superjachten, cruiseliners en private-jets? Draag jij vanaf nu bij aan het realiseren van de ambitieuze doelstellingen van Oculus Technologies?!

Office Oculus.jpg

Oculus Office Manager

Voor de invulling van jouw rol zijn er weinig kaders, omdat juist jij diegene bent die het beste weet wat een goede Office Manager zou moeten doen om doelen te realiseren. Jij weet als geen ander hoe wij tot gewenste resultaten kunnen komen binnen het Office management en creëert on the job dus ook een steeds concretere invulling van jouw rol. Je kijkt daarbij naar wat nodig is en werkt vanuit je eigen passie. Onderaan de streep ben je commercieel, operationeel en op het gebied van organisatie goed onderbouwd, maar weet jij ook dat je zelf niet de beste hoeft te zijn. Jij bent de beste in het beste uit de collega’s om jou heen te halen. Je houdt je bezig met het opzetten en soepel laten verlopen van interne bedrijfsprocessen die onder andere te maken hebben met administratie, personeel en organisatie.

Jij..

Jij stapt vrolijk de deur uit en kan niet wachten om weer op kantoor te komen! Ieder dag is weer anders en daar voel jij je fijn bij! Als je binnenkomt bij Oculus, begroet je enthousiast het deel van het team dat aanwezig is op kantoor, jij weet dat de rest vanochtend op het vliegveld is vertrokken naar Dubai, die tickets heb je gisteren nog snel omgeboekt. Na het openen van de mail, maak je even een to do lijstje; op dit lijstje staan kantoorartikelen die besteld moeten worden, je vraagt even of iemand nog iets speciaals nodig heeft en komt erachter dat de printer niet werkt, snel schakel je iemand in en checkt daarna gelijk of de printer weer bij iedereen werkzaam is. Je belt even met de boekhouder en stelt de nieuwe offerte op. Jij overziet alles! Na een kort telefonisch overleg met de directeur weet jij ook zijn ideeën te challengen en te vertalen in concrete acties, zodat jullie samen een onafscheidelijk team vormen! De post bekijk je onder het genot van een bakje koffie, je kijkt de agenda na en bemerkt dat jouw collega

Marketing vanmiddag vrij is. Je brengt de administratie op orde en gaat aan de slag met jouw Sales activiteiten, nu Marketing nog aanwezig is kan je haar nog net vragen om dat interactieve filmpje op de website te plaatsen, zodat jij dadelijk de jachtbouwer in Duitsland daarnaar kan verwijzen!


Profiel Office Manager

Samenwerken, innovatie, klantgericht, integer, analytisch, veranderingsbereid, zelfstandig en inlevingsvermogen. Je schrijft gemakkelijk in Nederlands en Engels. Je hebt een basisniveau administratie (MBO), hebt minimaal 2 werkervaring, kan omgaan met deadlines en bent de spin in het web. Proactief en flexibel zijn termen die op jou meer dan van toepassing zijn. Zeer goede kennis van Microsoft Office en administratieve software.


Oculus Technologies biedt je een carrière met:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder 25 vakantiedagen wanneer je fulltime Een functie tussen de 24 en 32 uur per week in een dynamische omgeving;

  • Een inspirerende werkomgeving met veel ambitie en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;

  • Veel eigen verantwoordelijkheid en de mogelijkheid tot groei. Als logische vervolgstap zien wij een commerciële functie.


Arbeidsvoorwaarden Office Manager

Voor deze functie geldt een salarisindicatie van euro 2.100,- euro 2.400,- bruto per maand (fulltime). Naast het basissalaris zijn er ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo zijn er opleidingsmogelijkheden, is er een onkostenvergoeding en een mooie bonusregeling.

Adresgegevens

Oculus Technologies, Rapenburg 45, 1011 TV Amsterdam. www.oculustechnologies.nl

YachtEye | VXcruise | odyss

Interesse? Stuur dan je cv via de sollicitatielink

Hoe eerder je reactie binnen is des te prettiger wij dit vinden. In je sollicitatiebrief lezen wij (naast je motivatie) graag een salarisindicatie en de termijn waarop je beschikbaar kunt zijn. Wij zien graag jouw brief tegemoet! Rob@oculustechnologies.nl.